میتوانید از چوب دارچین اصل کامل یا قلیان دارچینی در انواع غذاها، از نوشیدنیهای گرم و خورشها گرفته تا پای، کاری، و کاسرول استفاده کنید:
1. در کاکائو داغ هم بزنید. در فصل زمستان، کمی کاکائو داغ با گل ختمی و شیر تهیه کنید. از چوب دارچین خود به عنوان همزن استفاده کنید. بعد از کمی قرار گرفتن در هات چاکلت، چوب شروع به متلاشی شدن می کند و طعم دلپذیر دارچین را به نوشیدنی شما اضافه می کند.
2. برای یک پای سیب آسیاب کنید. چوب دارچین تازه می تواند به آوردن ادویه به پای سیب کلاسیک کمک کند. سه چوب دارچین کامل را در آسیاب قهوه خود بریزید و آنقدر بکوبید تا ریز آسیاب شود. دارچین را مطابق دستور العمل خود اندازه بگیرید و با سایر مواد خود مخلوط کنید. بعد از تمام شدن پای، بستنی وانیلی را روی آن ریخته و باقی مانده دارچین را روی آن بپاشید.
3. چای دارچینی خانگی درست کنید. می توانید به سادگی با آب داغ و چوب دارچین چای درست کنید. در یک قابلمه کوچک، یک فنجان آب را با یک چوب دارچین ترکیب کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس اجازه دهید مخلوط به مدت پانزده دقیقه بجوشد. بقایای چوب را بردارید، سپس چای را در یک صافی بریزید تا تکه های بزرگ دارچین گرفته شود. گرم بنوشید و به دلخواه لیمو، شیر یا خامه را اضافه کنید.
4. به آبگوشت خود اضافه کنید. دارچین کلید بسیاری از غذاهای خوش طعم آسیایی، از جمله phở است. هنگام درست کردن آبگوشت، یک چوب دارچین را به آن اضافه کنید تا به Phở خود طعم دار شود. بعد از اینکه آبگوشت تمام شد، چوب و سایر سبزی های اضافه شده (مانند برگ بو یا آویشن) را قبل از سرو بردارید.
5. با برنج باسماتی مخلوط کنید. اگر با کشمش یا گیلاس خشک، کاری یا یک غذای شیرین برنج ایرانی درست میکنید، میتوانید یک چوب دارچین را برای طعمی گرم و چوبی به قابلمه برنج خود اضافه کنید.
6. یک عروسک داغ را تزیین کنید. این نوشیدنی الکلی را در پاییز یا زمستان درست کنید و یک چوب دارچین را به عنوان چاشنی فصلی اضافه کنید. چوب دارچین کمی به این نوشیدنی دم کرده ویسکی طعم می دهد.
آیا چوب دارچین حل می شود؟
حتی پس از پردازش در آسیاب، ادویه چوب دارچین به طور کامل در مایعات یا مخلوط حل نمی شود. از آنجایی که این رولها از پوست درختان دارچین به دست میآیند، آنقدر فیبری هستند که به طور کامل حل نمیشوند. این حتی در مورد پودر دارچین ریزتر از فروشگاه های مواد غذایی نیز صادق است. ذرات چوب دارچین و دارچین آسیاب شده به طور یکسان آب را جذب می کنند و هنگامی که به نوشیدنی اضافه می شوند، در بالای نوشیدنی شما شناور می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.