درخت بادام از نوع بادام کوهی تلخ (Prunus Amygdalus Dulcis) یک درخت میوه بلند از خانواده Rosaceae است.
اصالتاً از جنوب غربی آسیا است، آثاری از کشت آن در اوایل عصر برنز یافت می شود.
میوه های آن به دلیل ویژگی خاص آن که اولین درختی است که در بهار گل می دهد، همیشه با تولد دوباره، شانس و فراوانی همراه بوده است.
دو معنای اخیر نیز اساس عرف دادن بادام قندی به بادام در اعیاد و جشن های مذهبی خاص مانند عروسی و غسل تعمید است.
درخت بادام عمدتاً برای جمع آوری دانه های موجود در میوه کشت می شود.
هنگامی که پوسته باز می شود، در واقع بادام واقعی درون آن، خوراکی و با طعمی شیرین و لطیف نمایان می شود.
برخی از گونه ها در واقع طعم تلخی دارند که دلیل آن وجود درصد کمی هیدروژن سیانید است، ماده ای که اگر به مقدار زیاد خورده شود، می تواند برای بدن ما مضر باشد.
بادام تلخ تر که به اندازه کافی درمان شده است نیز در آشپزخانه در تهیه شیرینی های معمولی مانند آمارتی استفاده می شود.
علیرغم اینکه امروزه بادام یک محصول سنتی ایتالیایی است، در سنت غذای یونان نیز بسیار محبوب است.
در این رابطه، اعتقاد بر این است که اولین کسانی که بادام های خوشمزه را به ایتالیا وارد کردند، یونانیان باستان بودند، که گواه آن این است که در زمان رومیان، بادام را nux graeca یا آجیل یونانی می نامیدند.
در این دوره، شهرت آنها به ویژه با داروهای تقویت کننده مقوی جنسی همراه بود: در واقع، در زمان رومیان رساله های متعددی وجود داشت که در آنها خواص آنها مورد ستایش قرار می گرفت، همانطور که معجون های عشقی زیادی بر اساس این ماده وجود داشت.
خواص و ارزش غذایی بادام
اگرچه بادام بیش از هر چیز به دلیل طعم و مزه اش قدردانی و شناخته شده است، اما منبعی از مواد مغذی است که برای سلامت بدن مهم است.
منبع انرژی: بادام حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب، عمدتا تک غیراشباع است که یکی از منابع اصلی انرژی برای بدن ما است.
آنها می توانند به محافظت از روده کمک کنند: فیبر موجود در بادام یک پری بیوتیک طبیعی عالی است که می تواند به حفظ فلور باکتریایی روده سالم و متعادل کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.