Eden در این مقاله سیستمهای شیلنگ آبیاری قطره ای را به تفصیل مورد بحث قرار میدهد – اینکه آنها چیستند، چگونه کار میکنند، کجا استفاده میشوند، انواع سیستمهای آبیاری قطرهای، مزایای آبیاری قطرهای، خطرات آبیاری قطرهای و هزینه احتمالی نصب سیستم آبیاری قطرهای . بیایید با درک اینکه دقیقاً آبیاری قطره ای چیست شروع کنیم.
آبیاری قطره ای چیست؟
آبیاری قطرهای که به آن آبیاری قطرهای نیز گفته میشود، روش آبیاری گیاهانی است که در آن آب مستقیماً به ریشه گیاهان وارد میشود یا اجازه میدهد «چکانه» به ریشههای گیاهان وارد شود. این کار را می توان از بالای سطح خاک یا از زیر سطح خاک انجام داد. این روش آبیاری باعث صرفه جویی در مصرف مواد مغذی و آب می شود زیرا آب زیادی به یکباره مصرف نمی شود که از هدر رفتن مواد مغذی در اثر رواناب و آب جلوگیری می کند.
در آبیاری قطره ای، آب از طریق لوله های بلند با سوراخ های کوچک به نام قطره چکان که آب را مستقیماً به ریشه گیاهان رها می کند و به برگ های گیاهان آب نمی زند، به گیاهان می رسد که برای سلامتی گیاهان بهتر است. . سرعت مصرف آب در آبیاری قطره ای آهسته است و این امر باعث می شود که ریشه گیاه تمام آب را جذب کند و آب هدر نرود. آبیاری قطره ای به روش دیگری از هدر رفتن آب جلوگیری می کند زیرا این روش باعث از دست رفتن آب در اثر تبخیر نمی شود.
آبیاری قطره ای
اولین بار آبیاری قطره ای در کجا استفاده شد؟
آبیاری قطرهای برای اولین بار در چین باستان استفاده میشد، طبق کتاب Fan Shengzhi Shu، که کتابی در مورد کشاورزی چین بود که در قرن اول قبل از میلاد نوشته شد. در این متن باستانی، استفاده از گلدان های سفالی بدون لعاب دفن شده برای آبیاری محصولات ذکر شده است. این گلدان ها را با آب پر می کردند و سپس در زمین دفن می کردند تا آب به آرامی از سطح بدون لعاب و متخلخل خود خارج شود.
آبیاری مدرن را می توان به دهه 1860 در آلمان ردیابی کرد، زمانی که محققان شروع به آزمایش با لوله های سفالی برای آبیاری کردند. این لوله های سفالی برای ایجاد سیستمی شبیه سیستم آبیاری قطره ای همراه با سیستم زهکشی در زمین دفن شدند. این آزمایش لوله سفالی به مدت 50 سال گسترش یافت و در دهه 1920، این سیستم شروع به استفاده از لوله های سوراخ کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.