نحوه خشک کردن رزماری با یکی از سه روش: در فر، با استفاده از آبگیر یا خشک کردن در هوا. و همچنین نحوه نگهداری، تبدیل و استفاده از رزماری خشک شده!
رزماری خشک با ساقه های آن جدا شده است. در چند سال گذشته یک دوره DIY در آشپزخانه من آغاز شده است، و من مواد را به سمت چپ، راست و مرکز خشک میکنم/خشک میکنم. من قبلاً روشهایی را برای گوجهفرنگی «خشک شده در آفتاب»، پودر شیر خانگی و تکههای پیاز و سیر به اشتراک گذاشتهام (در میان بسیاری از کارهای DIY دیگر). اکنون زمان آن است که گیاهان دارویی با این پست در مورد نحوه خشک کردن رزماری درگیر شوند.
راه های زیادی برای استفاده از رزماری وجود دارد – با این حال، هنوز هم مقدار زیادی از این گیاه وجود دارد. در حالی که من با موفقیت گیاهان را در یخچال و فریزر نگهداری میکنم، یادگیری نحوه خشک کردن رزماری در خانه میتواند ماهها محصولی را در اختیار شما بگذارد که اغلب به مراتب تازهتر و خوش طعمتر از گونههای خشک شده خریداری شده در فروشگاه است.
شیشه ای پر از رزماری خشک شده
رزماری تازه و خشک احتمالاً یکی از پرمصرفترین گیاهان در آشپزخانه من است، بنابراین جای تعجب است که مدت زیادی طول کشیده است تا این روند را با شما به اشتراک بگذارم. در واقع، در این پست، نحوه خشک کردن رزماری را با چندین روش (تا همه بتوانند این کار را انجام دهند!)، از جمله خشک کردن رزماری در فر، دستگاه آبگیری یا خشک کردن با هوا، آشنا میکنم. همچنین نحوه نگهداری صحیح گیاه خشک و چندین پرسش متداول از جمله رزماری خشک در مقابل تبدیل تازه و غیره را درج خواهم کرد.
فواید رزماری
به غیر از استفاده از رزماری برای طعم دادن به غذاها، رزماری تازه و خشک سالهاست که به چای سالم، عصاره پودری و روغن رزماری تبدیل شده است.
همانطور که طعم (و بوی) رزماری چشمگیر است، این گیاه همچنین منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است. اینها شامل ویتامین A، C و B6 و همچنین آهن و کلسیم است.
رزماری منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است که حاوی خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است. از آن برای کمک به مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل، کاهش اشتها و مشکلات مختلف روده و کبد استفاده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.