ساخت اولین مدال جهان از پیاز قرمز

مصریان پیاز را با فراعنه خود دفن کردند.

یونانی ها با ضیافت پیاز برای المپیک آماده شدند.

زائران حتی پیاز داغ پاکر را با خود به آمریکا آوردند. امروزه پیاز در غذاهای سراسر جهان ظاهر می شود.

پیاز به همراه سیر، تره فرنگی، موسیر و پیازچه از خانواده آلیوم است.

پیاز قرمز در ابتدا در سه مکان مختلف کشت می شد: توردا، رومانی.

Tropea، ایتالیا؛ و وترسفیلد، کانکتیکات، در ایالات متحده. گاهی اوقات پیاز بنفش نامیده می شود و به بسیاری از غذاها رنگ و طعم می بخشد.

دانشمندان پیاز را با فواید بسیاری برای سلامتی مرتبط دانسته اند.

بیشتر فواید آن از آنتی اکسیدان ها ناشی می شود. تحقیقات نشان می دهد که یک آنتی اکسیدان خاص به نام کوئرستین از چند طریق از سلامت محافظت می کند.

یک مطالعه نشان می دهد که کورستین با التهاب مبارزه می کند و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

تحقیقات عمدتاً در آزمایشگاه‌ها نشان داده است که پیاز خشک خلالی ممکن است طیف وسیعی از باکتری‌ها را از بین ببرد. در یک آزمایش، عصاره پیاز و سیر از رشد چندین میکروب جلوگیری کرد.

همچنین عصاره سیر باعث کاهش باکتری در دهان داوطلبان انسانی شد.

تحقیقات بیشتری با افراد انسانی مورد نیاز است تا نشان دهد پیاز چگونه بر باکتری‌ها در بدن تأثیر می‌گذارد.

خوردن پیاز و سیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان ایتالیایی دریافتند کسانی که بیشتر پیاز مصرف می کنند کمترین احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ، گلو و تخمدان را دارند.

در مطالعه دیگری، محققان دریافتند مردانی که بیشترین پیاز قرمز را مصرف می‌کنند کمترین احتمال ابتلا به سرطان پروستات را دارند.

محققان بر این باورند که آنتی اکسیدان ها مسئول خاصیت مبارزه با سرطان پیاز هستند.

پیاز حاوی فروکتولیگوساکارید است، موادی که به عنوان پری بیوتیک عمل می کنند.

آنها بدون هضم از روده کوچک عبور می کنند. در روده بزرگ، باکتری های سالم را تغذیه می کنند.

بیماری های مختلف از دیابت گرفته تا سرطان روده بزرگ و افسردگی با کمبود باکتری های سالم روده مرتبط هستند.

پیاز ممکن است در پیشگیری از پوکی استخوان نقش داشته باشد.

هر دو مطالعات حیوانی و انسانی این ایده را تایید کرده اند.

در یک مطالعه، محققان در مورد مصرف پیاز زنان در دوران یائسگی نزدیک یا گذشته را مورد بررسی قرار دادند.

پس از اینکه محققان عوامل دیگر را کنترل کردند، دریافتند زنانی که روزانه پیاز داغ آماده می‌خورند، تراکم استخوان بیشتری دارند.

این نتیجه دلگرم کننده است زیرا زنان مسن بیشتر در معرض خطر پوکی استخوان هستند.

پیاز علاوه بر اینکه سرشار از آنتی اکسیدان است، حاوی مقادیر مناسبی از موارد زیر است:

منگنز
ویتامین B6
ویتامین سی
بیوتین
فلز مس
مواد مغذی در هر وعده

مشخصات غذایی پایه تقریباً برای پیازهای سفید، زرد و قرمز یکسان است.

نصف فنجان پیاز قرمز خرد شده حاوی:

کالری: 32
پروتئین: 1 گرم
چربی: 0 گرم
کربوهیدرات: 7 گرم
فیبر: 1 گرم
شکر: 3 گرم

  • منابع
  1. Health Benefits of Red Onion

 

  • تبلیغات
  1. ساخت فشار سنجی که موسیقی پخش می کند
  2. مردی که هنگام نصب فیلامنت سلولی روی دستگاه چاپ سکته مغزی کرد!
  3. ماهی آکواریومی که بعد تخم گذاری می میرد!
  4. گوشی های موبایلی که به اندازه بند انگشت می باشند!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.