رب گوجهفرنگی بهترین غذای زمستانی بود که مثل مورچه درست کردیم تا زمستان آمد طعم غذای مادر، بوی خوشی که از آشپزخانه مان بلند می شد، آرامش خانه گرممان در آن نهفته بود.
گوجه و فلفل را کیلویی می خریدند و آماده می کردند و شیشه ها را یکی یکی پر می کردند مدتی نگذشت که شیشه ها شروع به باز شدن کردند و طعم رب گوجه در آنها به همه غذاها منتقل شد.
اما هنوز شیشه های رب روژین شیشه ای در کنار آن هستند همچنین باید از کپک زدن رب گوجه فرنگی در آن شیشه ها جلوگیری کند اجازه دهید تمام تلاش شما به هدر نرود و اجازه دهید رب گوجه فرنگی همچنان به طعم و مزه تمام وعده های غذایی شما در ته شیشه اضافه کند.
بیایید لیستی از کاربردی ترین راه ها برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی را شروع کنیم، بدون اینکه منتظر کسانی باشیم که تعجب می کنند چگونه می توانیم این کار را انجام دهیم.
قرار دادن رب گوجه فرنگی در ظروف پلاستیکی یا حلبی مانند، اشتباه بزرگی است اگر مرتکب چنین اشتباهی شده اید، ناراحت نشوید، در عوض رب گوجه فرنگی خود را در اسرع وقت به شیشه های شیشه ای استریل منتقل کنید.
به همین ترتیب، اگر رب گوجه فرنگی را در قوطی های آماده می خرید، پس از خرید آن را در شیشه های شیشه ای نگهداری کنید زیرا شیشه زیباترین ماده ای است که می تواند ساختار رب گوجه فرنگی را حفظ کند.
و البته مطمئن شوید که درب شیشه به صورت هرمتیک بسته شده باشد زیرا دلیل اصلی کپک زدن رب گوجه فرنگی تماس آن با هوا است
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.