جامعه علمی هنوز در حال بحث در مورد این موضوع است برای برخی، فواید آن برابر است با: به نفع آب انگور، عدم وجود الکل (که می دانیم به طور بالقوه سرطان زا است و برای سلامتی مضر است) و به نفع سرکه با غلظت کمتر قند در واقع، آب انگور حاوی تقریباً 16 گرم در 100 گرم کربوهیدرات است.
برعکس، بخش دیگری از دانشمندان این نظریه را تأیید می کنند که سرکه لزوماً از نظر آنتی اکسیدان غنی تر است زیرا در طول تولید پوست انگور (غنی ترین قسمت میوه از نظر ماده فعال).
این تخمیر میش (مخلوط پوست، پالپ و هسته های خرد شده با هم) است که استخراج مقادیر زیادی آنتی اکسیدان را ممکن می سازد در حالی که آب حاصل از فشار دادن ساده حاوی مقدار کمتری است با این وجود، می توان با انتخاب مخلوط کردن انگور خود با پوست در خانه، این مرگ و میر را دور زد.
یادآوری: مصرف سرکه 4 لیتری باید در حد اعتدال باشد بیش از 2 لیوان در روز و نه همیشه هر روز طبق توصیه های سازمان های بهداشتی.
سرکه بدون شک اولین آنتی باکتریال در تاریخ است مدتها قبل از اینکه پاستور فرآیند تولید آن را توضیح دهد برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شد.
سرکه در واقع از یک تخمیر مضاعف حاصل می شود: تخمیر الکلی (قندها به الکل تبدیل می شوند) و تخمیر استیک (در تماس با اکسیژن، الکل به اسید استیک تبدیل می شود) وابستگی آن به انگور خواص تغذیه ای جالبی به سرکه می دهد، اما بدون شک کمتر از سرکه سیب است.
در هر صورت برای استفاده خارجی برای تسکین بسیاری از بیماری های جزئی بسیار مفید است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.